Klassiek

Van opera tot Barok

In het genre klassieke muziek kunt u alle denkbare muzikanten (instrumenten) boeken. Denk aan bijvoorbeeld dwarsfluit, hobo, klarinet, klassiek gitaar, piano of een combinatie van deze instrumenten.

Jazz/Blues

Van jaren '20 jazz tot Miles Davis

Jazz- en bluesmuziek is een breed begrip. Veelgevraagd in deze categorie is een jazzcombo of -band, maar ook individuele of duo muzikanten als een trompettist of gitarist zijn te boeken.

Wereld

Van Braziliƫ tot China

Mocht u graag muziek uit een bepaald land of werelddeel willen hebben, dan hebben wij muzikanten van allerlei verschillende nationaliteiten beschikbaar.

Andere genres

Metal of country?

Bent u eerder op zoek naar iets wat opvalt? Heavy metal, country of minimal music? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wellicht hebt u zelf al een idee of we denken graag met u mee.

Cross-over

Klassiek-jazz of film / musical?

Misschien bent u wel meer op zoek naar iets buiten de gebaande paden? Dan is ons genre cross-over uitermate geschikt. U kiest zelf welke muziekstijlen u wilt combineren en wij vinden voor u de juiste muzikant.

Jong Talenten

Help jong muzikaal Nederland aan een podium

Mocht u een podium willen bieden aan jong talentvol Nederland op muziekgebied, dan hebben wij diverse jonge talentvolle musici die staan te springen om de muziek op uw evenement / gelegenheid te verzorgen.

Prijslijst

Onze prijzen variƫren per concert, gelegenheid en locatie. Wat betreft muziek nemen wij u alles uit handen (betaling en vervoer van de muzikanten, repetities en beoordeling van de kwaliteit van de muziek).

Klik hier voor onze prijslijst

Staat uw wens er niet bij? Informeer naar een offerte op onze contactpagina of e-mail naar info@arts-music.nl

We zijn u graag van dienst en denken met u mee!


Onze medewerkers

Jacqueline Arts
Zakelijk leider

Jacqueline is de algemeen zakelijk leider van Art(s) Music en zorgt dat uw live muziek in goede banen geleid wordt. Zij is professioneel muzikant en muziekdocent en geschoold op het gebied van marketing en management.

Muzikantenbank
Honderden muzikanten uit heel Nederland
Van gitaar tot dwarsfluit, van banjo tot accordeon en van heel orkest tot band. Honderden muzikanten vanuit heel Nederland staan voor u klaar en kunnen niet wachten om muziek voor u te maken.

Opmerkingen over Art(s) Music?

Dat vinden wij fijn om te horen! We vinden het altijd prettig om feedback, tips en opmerkingen terug te horen.

Hierdoor wordt uw volgende ervaring met Art(s) Music nog beter en verbeteren wij onze dienstverlening. Maar ook geweldige ervaringen horen wij natuurlijk erg graag!

Laat het ons weten