Over ons

Voor de muziekliefhebber.

Entertainmentbureau Art(s) Music is een jong, fris, veelzijdig entertainmentbureau. Wij helpen u graag persoonlijk op weg met al uw muzikale wensen. Zowel voor bedrijven als voor particulieren verzorgen wij de live muziek voor elke gelegenheid. Met een groot aanbod (professionele) muzikanten is er altijd een juiste match! Klik hier voor onze ervaring en referenties. Sinds 2015 staat Art(s) Music onder leiding van Jacqueline Arts. Zij is professioneel muzikant en muziekdocent en geschoold op het gebied van marketing en management. Voor meer informatie over Jacqueline leest u hier verder.

Wij beschikken over een grote muzikantenbank waar voor alle muziekstijlen en -genres de passende muzikant te vinden is. Zo helpen wij u aan een flamenco gitarist, maar ook aan een heavy metal band. Wij kunnen voor uw bruiloft een feestband bezorgen, maar ook een dwarsfluit/piano duo wat een uitvaart tot een prachtig afscheid maakt.

Hier vindt u onze prijslijst

Graag gaan wij persoonlijk met u in gesprek of maken een offerte met een all-in prijs voor uw wensen. Dit is mogelijk bij u thuis of telefonisch. U kunt natuurlijk ook naar onze vestiging in Hellouw (nabij Zaltbommel) komen.

Neem contact op